Něco málo o Juno








Něco málo o Juno.

Vlastním jménem Arina Strakatý Kámoš se narodila 30. 1. 2014 v Mostě. Jak napovídají její "tituly" v úvodu stránky, žije skutečně bohatý život. Ovládla městkou část Prahu 3 Žižkov a především pak dva parky: Parukářku a Vítkov. Procestovala velký kus naší země a byla se podívat i v zahraničí. No prostě, pokud to jde, tak ji taháme všude s sebou. Kromě psů všech ras a velikostí má možná ještě více radši lidské plemeno, které vítá s nadšením a vyžaduje drbání a mazlení. Celkem často ovládá kanceláře, kam ji můžeme vodit a jak to tak bývá, je oblíbenější než my.

Juno jsme se rozhodli nechat připustit a odchovat štěňata z důvodu "aby zažila všechno". Do budoucna další vrhy neplánujeme a proto ani nemáme chovnou stanici. Chov Juno (Ariny) je přidružen k její rodné stanici - tedy Strakatý Kámoš. Proto jsou štěňata od písmene C, jedná se již o třetí vrh.

Tímto bychom chtěli poděkovat manželům Kostkovým z Mostu, za to, že Juno může odchovat svůj vrh pod jejich chovnou stanicí. Děkujeme! A zdravíme mámu Debi a ségru Amy. Více o stanici najdete na jejich stránkách zde: https://ceskystrakatypes.info/.